Bosch Easycontrol CT200

Termostatul inteligent CT 200 de la Bosch

Bosch EasyControl CT200 este revoluționar. Termostatul inteligent împreună cu aplicația dedicată permit reglajul convenabil al temperaturii încăperilor individuale și facilitează gestionarea sistem de încălzire.

Easycontrol CT200
Bosch CT200
Avantaje:
 • Pur și simplu confortabil: funcție de detectare a prezenței în locuință
 • Reducere simplă a consumului de energie electrică: funcție avansata de detectare a prezenței în locuință și a controlului individual al temperaturii, care permite încălzirea doar atunci când este necesar
 • Reglare simplă a temperaturii în încăperi individuale: prin intermediul termostatului EasyControl CT200 și al capetelor termostatate inteligente fără fir pentru radiatoare de la Bosch
 • Inteligent: conectare ușoară a termostatului EasyControl CT200 la alte produse și aplicații (IFTTT și Amazon Alexa)
 • Fascinant: design compact cu ecran tactil din sticlă și lumină ambientală
 • Utilizare ușoară: datorită interfeței intuitive.
Detectarea prezenței

Termostatul detectează automat momentele în care utilizatorul este la domiciliu. Acest lucru înseamnă căldură și confort atunci când sunteți acasă, și economie semnificativă de energie atunci când sunteți plecat. Datorită funcției avansate de detectare a prezenței în locuință și a controlului individual al temperaturii pentru încălzire numai când este necesar, veți realiza economii de energie importante.

Gestiunea individuală a încăperilor din locuință

21 de grade în salon, 24 de grade în baie, 22 de grade în camera copiilor și 18 grade în dormitor – pur și simplu introduceți temperatura dorită pentru fiecare încăpere și termostatul EasyControl CT200 se va ocupa de restul. Capul termostatat inteligent fără fir pentru radiator de la Bosch este tot ce aveți nevoie. Puteți beneficia fără efort de încălzirea confortabilă optimă a locuinței!

Controlul individual al încăperilor cu încălzire prin pardoseală nu este încă posibil.

Încălzirea cu ușurință a apei

Termostatul EasyControl CT200 vă oferă trei opțiuni pentru economisirea energiei care includ nu doar încălzirea locuinței, ci și prepararea apei calde menajere:

 • Oprit: funcția de preparare a apei calde menajere este dezactivată
 • Automat: apa este încălzită în conformitate cu programul orar pentru prepararea apei calde
 • Pornit: dispuneți de apă caldă menajeră oricând – pentru confortul dumneavoastră!
Modulare simplă

Termostatul EasyControl CT200 este compatibil cu arzătoare modulante: termostatul asigură eficiență maximă fără efort și crește durata de viață a echipamentului dumneavoastră de încălzire.

Economisirea cu ușurință a energiei

Termostatul EasyControl CT200 vă oferă informații complete cu privire la consumul de energie înregistrat. Pentru a economisi energie în mod constant, trebuie să utilizați modul Eco. Sistemul de încălzire trece automat la modul Eco atunci când este activată funcția de detectare a prezenței, imediat ce părăsiți locuința.

Pur și simplu fascinant

Suprafață din sticlă neagră sau albă cu ecran tactil și lumină ambientală într-o carcasă plată și elegantă. Datorită designului fascinant, termostatul EasyControl CT200 îi impresionează chiar și pe specialiști.

Bosch CT200
Easycontrol CT200
Lumină ambientală

Termostatul EasyControl CT200 comunică cu dumneavoastră atât prin intermediul aplicației dedicate, cât și prin lumina ambientală. Imediat ce trimiteți o comandă către sistemul dumneavoastră de încălzire în vederea creșterii temperaturii, termostatul se aprinde în portocaliu timp de o secundă și în albastru dacă optați pentru reducerea temperaturii. Pe de altă parte, atunci când părăsiți locuința, se va aprinde o lumină verde timp de o secundă, care vă indică absența personaelor din locuință și trecerea încălzirii la modul specific. Lumina roșie indică faptul că a apărut o eroare la sistemul de încălzire. Dacă totul funcționează normal, lumina ambientală nu se aprinde.

Termostatul EasyControl CT200 este disponibil în culorile alb și negru.

 • Termostatul EasyControl CT200 este compatibil cu echipamente EMS 1.0 și EMS 2.0 produse de Bosch.
 • Cu ajutorul unui adaptor EasyControl suplimentar, termostatul EasyControl CT200 este compatibil atât cu echipamente care utilizează protocolul OpenTherm, cât și cu echipamente cu conexiune On-Off (între 18-230 VCA).
 • Pentru a verifica compatibilitatea echipamentului dumneavoastră, faceți clic aici

Termostatul EasyControl CT200 suportă următoarele tipuri de echipamente:

De asemenea, împreună cu adaptorul EasyControl (atenție: este necesară o priză electrică suplimentară):

 • toate echipamentele OpenTherm (Bosch și alte mărci).
 • toate echipamentele cu conexiune On-Off (Bosch și alte mărci).
 • toate echipamentele (On-Off) din cadrul sistemelor de încălzire cu sursă individuală/multiplă.
Aplicatie smartphone Easycontrol
Easycontrol App

4 comentarii la „Bosch Easycontrol CT200”

 1. Am centrala Buderus Logamax Plus GB172-35 iK H.
  In teorie ar trebui sa lucreze cu acest termostat.
  Puteti sa-mi confirmati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.