Gama de termostate RDH100 si RDJ100 Siemens

Termostat Siemens wireless RDH100RF/Set

Termostate digitale RDH100 si termostate programabile RDJ100

Mai vechea gama RDH si RDJ de la Siemens este inlocuita in 2017 cu niste noi modele: locul termostatului RDH10 este luat de RDH100, iar RDJ10 este inlocuit de RDJ100.

Noile termostate RDH și RDJ de la Siemens ! Alegerea instalatorului:

  • cel mai simplu de utilizat termostat digital
  • afișaj mare pentru vizibilitate
  • ușurință de manevrare și instalare
  • cu posibilitate de programare – RDJ100 – moduri de operare: automat, confort, eco, protecție anti-ingheț)
  • dezvoltate în conformitate cu noua clasă EcoDesign IV
  • nou algoritm de control TPI (în locul unui control On / Off cu 2 poziții)
  • … și în versiunea wireless
Termostat Siemens RDH100
Termostat digital cu fir RDH100

Atat termostatul de camera RDH100, cat si termostatul programabil (cu programare zilnica) RDJ100 se produc in versiuni cu racordare prin fir, cat si fara fir (wireless).

Termostat Siemens RDJ100RF/Set
Termostat programabil RDJ100RF/Set

Simple, dar eficiente

Cu mai bine de 80 de ani de experiență în dezvoltarea de termostate, Siemens dezvoltă noile termostate RDH si RDJ care funcționează pe baza algoritmului TPI (Time Proportional & Integral) și care în combinație cu setările intuitive și design-ul simplu și elegant fac din aceste termostate soluția optimă de control al temperaturii cu eficientizare a consumului de energie.

Datorită display-ului mai mare și a conceptului de operare, afișajul este mai ușor de citit, iar setările interactive ale temperaturilor, modurilor de operare și posibilităților de programare sunt mai ușor de realizat. La fel ca și predecesoarele lor, noile produse sunt proiectate pentru montarea directă pe perete sau pentru instalarea pe majoritatea cutiilor de canale EU sau AP încastrate. Cablarea este acum mult mai simplă, deoarece baza termostatelor are deschideri mai mari. De asemenea, versiunile wireless sunt furnizate împreună cu un suport ca element accesoriu, permițând poziționarea termostatelor pe o masă sau pe un dulap.

Ce este controlul TPI folosit de noul termostat Siemens ?

Controlul TPI (Time Proportional & Integral) este un termen standard industrial pentru un control On / Off, folosind o metodă avansată de control al economisirii energiei, prin activarea și oprirea periodică a instalatiei de încălzire.
Cu controlul TPI, controlul temperaturii va fi îmbunătățit față de comanda convențională ON / OFF cu 2 poziții. Aceasta înseamnă că sistemul de încălzire funcționează mai eficient din punct de vedere energetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.