Termostat inteligent Lyric T6

lyric t6 r smart thermostat

Termostat Honeywell Lyric T6, T6R.

Controlul temperaturii în funcție de locație (Geofencing)

Controlați temperatura prin smartphone / tabletă, oriunde. Aplicația Lyric se ocupă de toate problemele de acasă, folosind locația smartphone-ului pentru a determina dacă sunteți acasă sau sunteți plecat. Economisește energie când sunteți plecat și se asigură că veți găsi temperatura potrivită când reveniți acasă.

Lyric T6 este compatibil cu aplicatiile de 24-230 V pornit/oprit și
OpenTherm, precum centrale termice pe gaz, centrale combi (incalzire +
acm) și pompe de căldură. Funcționează și la aplicații cu vane
de zonă, dar nu cu încălzire electrică (240 V).

connected Lyric T6
Comanda termostat de pe telefon
Programabil, reglabil, adaptabil

Știm că viața este imprevizibilă. De aceea puteți fie să alegeți o programare pentru șapte zile, fie să modificați lucrurile de la distanță, dacă planurile se schimbă.

Caracteristici inteligente

Lyric știe cât durează pentru ca locuința să ajungă la temperatura potrivită, eliminând experimentele și reducând facturile de energie.  Cereți 21 de grade la ora 7 dimineața, iar termostatul T6 / T6R se va ocupa să atingă această valoare, indiferent de temperatura de afară. Gestionarea inteligentă a utilităților ajută la menținerea temperaturii dorite si a locuinței mereu confortabilă și primitoare, pe orice vreme.

Touchscreen Lyric T6
Utilizare termostat cu ecran tactil
Faceți venirea acasă confortabilă

Termostatul Lyric T6 se adaptează stilului de viață, folosind tehnologia inovatoare de limitare spațială (Geofencing). Știe când sunteți plecat, ajutându-vă să economisiți energie. Știe, de asemenea, că sunteți aproape de casă și se asigură că veți găsi temperatura perfectă când sosiți. Vă oferă liniște și un confort maxim al locuinței.

Conectați-vă acasă

Termostatul inteligent Lyric T6 funcționează cu Apple HomeKit și Amazon Echo pentru a se ocupa de utilitățile locuinței și a vă menține conectat acasă, acum și în viitor.

Preluați controlul cu aplicația Lyric

La plajă. În aer. La birou. Stați liniștit, știind că puteți controla termostatul inteligent T6 simplu și ușor, de oriunde, oricând.

  • Pentru a porni rapid, aplicația Lyric vă va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.
  • Compatibilitatea aplicației cu sistemele Android și iOS vă permite să comandați termostatul inteligent T6, astfel încât aveți în permanență controlul asupra utilităților locuinței.
  • Conectați mai multe smartphone-uri și tablete la termostat, pentru toată familia.

Descărcați aplicația:

Aplicația este disponibilă în limba engleză

Termostatul inteligent Lyric T6 funcționează cu multe dintre mărcile de produse pentru locuințe inteligente, adăugându-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Funcționând în armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud de la Amazon, cu aplicațiile pentru smartphone și cu dispozitivele conectate, puteți să gestionați inteligent și eficient utilitățile locuinței.

Puteti achizitiona termostatul Lyric T6 de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.